Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petr Pan


Jeremy Sumpter

Herec

Datum narození: 05.02.1989 Místo narození: Monterey, Kalifornie, USA Znamení: Vodnář Životopis:
Jeremy začal budovat svou hereckou kariéru již v deseti letech. Dosud byl nejznámější jako mladý Adam Meiks v režijním debutu Billa Paxtona Lovec démonů. Za herecký výkon v tomto nezávislém thrilleru byl nominován na cenu Saturn. Sumpter získal ocenění Young Artist Award v kategorii nejlepší herecký výkon v televizním filmu nebo seriálu za roli v dramatu Dannyho Glovera Pouhý sen. Své surfařské dovednosti uplatnil ve filmu Válka surfařů. Zahrál si také epizodní role v televizních seriálech Pohotovost a Raising Dad. Také hrál hlavní roli ve Filmu Petr Pan.

Filmografie:

2007American Crime, An ...Coy Hubbard
2004Clubhouse ...Pete Young
2003Petr Pan (Petr Pan) ...Petr Pan
2003ITV Special: Peter Pan ...Peter Pan
2003BBC Special: Peter Pan ...Peter Pan
2002Pouhý sen (Just a Dream) ...Henry Sturbuck
2002Local Boys ...Skeet Dobson

Fotky :

21348